Payrolling
"Personeel en niet op uw eigen loonlijst?"

Terug naar vorige pagina

Bij payrolling nemen wij uw werknemers op onze loonlijst waardoor wij de juridische werkgever worden. Dit betekend dat wij alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen voor onze rekening nemen. U betaald in feite alleen een vast bedrag per gewerkt uur.

De voordelen voor u zijn dat u vooraf weet wat de personele kosten zullen zijn. Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer. Zo heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten. Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker.

Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

Via ons unieke backoffice systeem kunt u zelf contracten aanmaken, facturen bekijken en management rapportages maken. Tevens kunnen uw medewerkers zelf inloggen en urenlijsten invullen. Zodra u deze geaccordeerd heeft worden deze dezelfde dag nog betaald. De werknemers kunnen tevens loonstroken en jaaropgaves opvragen.

Voor meer informatie over de exacte werkwijze of kosten vragen wij u contact met ons op te nemen via 085 - 111 92 17 of via de email

Terug naar vorige pagina

Waarom?

Adres

  • Adres:Julianalaan 18
  • Plaats:Poortugaal
  • Phone:085 - 111 92 17
  • Email:Direct in Dienst

Volg ons

  • Linkedin
  • Facebook
  • Twitter